Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elektronische risico's

Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig wel over elektronische apparatuur zoals computers, laptops, faxen, printers, alarminstallaties, etc. U moet er natuurlijk niet aan denken dat daar iets mee gebeurt! Niet alle risico’s zijn gedekt via uw brandverzekering. Een verzekering ‘alle risico’s elektronica’ is in deze tijden van automatisering en elektronica dus zeker het overwegen waard.

De verzekering alle risico’s elektronica dekt alle risico’s die uw elektronica kunnen beschadigen. Het is een ‘alle risico’-polis, wat wil zeggen dat alles verzekerd wordt, behalve datgene wat expliciet in uw verzekeringscontract is uitgesloten.
Uitsluitingen zijn bijvoorbeeld:
  • schade door slijtage
  • schade door natuurrampen
  • schade waar de leverancier of onderhoudspersoon voor verantwoordelijk is
  • diefstal van draagbaar materiaal (bijv. laptop) uit een voertuig, wanneer het niet in de koffer lag
 

Uitsluitingen toch verzekerd


Door aanvullende waarborgen af te sluiten kunt u bijvoorbeeld de verzekering van draagbaar materiaal, het herstellen van verloren gegevens op informatiedragers of de bedrijfsschade die is ontstaan door het verlies van bedrijfsresultaat toch verzekeren

 

Tip:

  • Laat duidelijk in uw brandpolis vermelden dat u uw elektronische apparaten in de aparte verzekering elektronische risico’s hebt ondergebracht. Op die manier voorkomt u dat u een dubbele premie betaalt.