Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beleggingen

Het beheer van een bedrijf, een vzw, een mede-eigendom of een sportclub vergt een grote inzet. Door die inzet kan de onderneming of vereniging erin slagen om aardig wat geld te sparen. Geld dat bedrijven of verenigingen in de best mogelijke omstandigheden en in alle veiligheid willen laten renderen. Een tak 26 kapitalisatieproduct is dan een aangewezen spaarformule voor uw onderneming of vereniging.
 

De voordelen van een tak 26 kapitalisatieproduct

 
  • een mooi rendement. ​Het rendement bestaat hoofdzakelijk uit een gewaarborgde rentevoet. De rentevoet die bij de aanvang van het contract van toepassing is, is gedurende minstens 8 jaar gegarandeerd. Bovenop deze rentevoet kan eventueel een winstdeling worden toegekend. De interesten zullen op hun beurt, volgens het kapitalisatieprincipe, interesten opbrengen.
  • kapitaalgarantie. ​De nettospaarreserve, met inbegrip van de reeds gekapitaliseerde interesten en de toegekende winstdelingen, is beschermd.
  • fiscaal aantrekkelijk. U geniet een voordelige fiscaliteit bij de afsluiting van het contract. Op de verrichte storting is immers geen taks verschuldigd.
  • Een klare kijk. ​Elk jaar ontvangt de intekenaar een gedetailleerd overzicht van de verrichtingen van het afgelopen jaar en de stand van de opgebouwde spaarreserve.

U kunt er op rekenen dat wij als uw verzekeringsmakelaar altijd de beste keuze maken uit het aanbod tak 26-producten van verschillende verzekeringsmaatschappijen.