Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons kantoor

2019 : Overname verzekerings- en bankportefeuille KDB Financial bvba

Op 1 april 2019 werd de overname van het kantoor Kris De Bruyckere Financial bvba afgerond.
Dankzij deze overname vergroot het klantenbestand aanzienlijk, waardoor we de juiste schaalgrootte hebben in de relaties die we onderhouden met onze leveranciers, namelijk de verzekeringsmaatschappijen.
Hierdoor kunnen we de scherpste tarieven aanbieden en op een correcte manier schadedossiers regelen.
Ook ons personeelsbestand groeit, waardoor we intern met specialisten per domein kunnen werken.
U behoudt uw contactpersoon, maar bent er zeker van dat de medewerker met de meeste kennis van zaken uw dossier zal afhandelen.”


2018 : Nieuwe zaakvoerders

Sinds 24 september 2018 wordt het kantoor geleid door Sven Van Wonterghem en Maxime De Deyn.
Beiden hebben jaren ervaring opgedaan bij diverse verzekeringsmaatschappijen in binnen- en buitenland.
Met hun komst verhoogt de expertise in het kantoor op het vlak van levensverzekeringen, zowel voor zelfstandige zaakvoerders als voor werknemers van bedrijven.
Ook op het gebied van beleggingsverzekeringen en de daaraan gekoppelde successieplanning gaat het kantoor er met hun komst op vooruit.


2011: Verhuizing naar het nieuwe kantoor in Lot

Op 28 oktober 2011 is Smismans & Partners verhuisd naar een nieuw kantoor aan de Bergensesteenweg 94/1 in Lot.
Naast vier comfortabele ontvangstruimtes, ruime parkeergelegenheid en een heus onthaal, vindt u er ook een SelfService voor al uw bankverrichtingen.


2010: Verhuizing naar het kantoor in Huizingen

Per 1 juni 2010 is het kantoor Van Wesemael – Smismans aan de G. Wittouckstraat gesloten en ondergebracht binnen het kantoor aan de Theresiastraat in Huizingen.
Ook Chris De Zutter is op 1 juni 2010 meegekomen naar Smismans & Partners in Huizingen.


2009: Deelname Chris De Zutter

Sinds mei 2009 maakt Chris De Zutter met De Zutter-Smismans deel uit van Smismans & Partners. Zijn kantoor ligt in Herzele en helpt zowel particulieren als ondernemingen. Daarnaast heeft Chris sinds het pensioen van Guy meegewerkt in het kantoor Van Wesemael-Smismans.


2007: Samenwerking met het kantoor Van Wesemael in Sint-Pieters-Leeuw

Op 1 juli 2007 zijn wij gaan samenwerken met het kantoor Van Wesemael in Sint-Pieters-Leeuw. Dit kantoor is in 1951 opgericht door Gilles Van Wesemael. Vanaf 1969 hielp zijn zoon Guy mee in de zaak, die vanaf 1990 de nieuwe eigenaar werd van het kantoor. Vanaf 1 juli 2009 is Guy officieel met pensioen. Zijn dochter Hilde werkt al vanaf 1995 mee in de zaak en doet dat nu nog steeds binnen Smismans & Partners.  

 

1985: Oprichting in Huizingen

Kantoor Smismans-Denayer NV is opgericht in 1985 in de Theresiastraat 26 in Huizingen door Remi Smismans. Het werd al snel een groot verzekerings- en boekhoudkantoor. Sinds 1998 zijn wij ook AXA bankagent en kunt u ook voor alle bankzaken bij ons terecht.