Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plan nu voor later - 21 mei 2015

Een exclusieve avond rond financiële toekomst- en vermogensplanning voor zelfstandige ondernemers. Op een interacieve manier tonen wij in samenwerking met boekhoudkantoor Van Den Neste uit Huizingen aan hoe u voor uzelf een persoonlijk beleggingsplan uittekent. Dit overstijgt wat klassiek onder beleggingsadvies wordt begrepen.

 
Wanneer: 21 mei 2015
Aanvang: 19.30u
Locatie:  kantoor Smismans & Partners, Bergensesteenweg 94/1, 1651 Lot
Spreker: Frédéric De Craene, onafhankelijk Senior Planner bij Stremersch Van Broekhoven & Partners


Het programma:

19.30u – 19.45u:                   
Ontvangst met voorwoord door Benny Smismans.
 
19.45u – 21.30u:
Gastspreker Frédéric De Craene brengt in duidelijke taal een overzicht van de mogelijkheden van verstandig beleggen en geeft u antwoord op vragen als:
  • Wat is het doel van beleggen in functie van uw vermogensplanning?
  • Wat is de rol van verzekeringen en vastgoed in uw financieel plan?
  • Welk kapitaal heb ik nodig om mijn pensioentekort aan te vullen?
  • Is de aankoop van een appartement om te verhuren zinvol?
  • Wat te doen met het spaargeld in uw privé en uw vennootschap?
 
21.30u - …:
Receptie in een sfeervol kader waarin u onder het genot van een hapje en een drankje kunt napraten over de avond.

Schrijf u hier in


Gastspreker

Frédéric De CraeneFrédéric De Craene (°1971) begon in 1993 na zijn opleiding Bedrijfsmanagment Marketing aan de Hogeschool Gent zijn loopbaan bij de toenmalige Generale Bank. In 2000 deed hij de overstap naar de Rabobank Nederland als Private Banker gericht op het Belgisch cliënteel. Financial Planning behoorde toen tot zijn aandachtsgebied en na het behalen van het Masterdiploma Personal Financial Planner aan de UAMS heeft hij zich daarin verdiept. Sedert 2013 is hij Onafhankelijk Senior Planner bij Stremersch Van Broekhoven & Partners  en verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en begeleiden van klanten in hun Persoonlijk Financieel Plan. http://www.svbp-financieleplanners.be


S&P Events

Smismans & Partners geeft u preventief advies. Daar horen ook informatieve klantenavonden bij. Dat is 'S&P Events'. U GRATIS aangeboden door Smismans & Partners. Wij doen hiervoor o.a. beroep op specialisten die ons hebben bijgestaan in de ontwikkeling van ons kantoor of met wie wij samenwerken. Stremersch Van Broekhoven & Partners is één van de specialisten in onafhankelijk advies op het gebied van financiële planning die tot ons juridisch netwerk behoren.